BG ENBG
 
 
 

Механизми за захващане на намотките

Bushman Avontec произвежда пълна линия от механизми за захващане на намотки, които са били планирани по такъв начин, че да отговорят на много нужди по отношение на размерите, капацитета и специалното приложение. Изградени качествено открай-докрай, тези подемни механизми ще ви осигурят дълги години на непрекъснато, безопасно и ефикасно боравене с намотки. Bushman Avontec механизмите за захващане на намотки са конструирани според най-новите прегледи на ASME Спецификациите B30.20 и BTH-1, Конструиране на подемни устройства под ключ.
 

 

    Характеристики

  • Телескопични, задвижвани от мотори крака
  • Оформени, извити седла върху повдигащите повърхности
  • Ограничителен превключвател в повдигащата подложка с цел
    предотвратяване на случайното отваряне под натоварване

 

 

    Характеристики, които се предоставят по избор

  • Моторизирано въртене
  • Фото очи, които спомагат за центриране на намотката
  • Ограничителни превключватели в краищата на хода на крака
  • Подложки с пълна дължина по всички контактни повърхности на намотката
  • Гумени или стоманени пети на валовете в повдигащите подложки
  • Вградени везни за измерване на теглото с дистанционен дисплей или дисплей
    на борда

 

 

Моторизирани механизми за захващане на намотките

 

Като съчетава оперативната ефикасност, защитата на намотката и използване на система с мостов подемен кран, стандартното подемно устройство за намотки M5067 предлага най-всеобхватните характеристики за боравене с намотки. Подемното устройство може да се използва посредством кабина, висяща станция с копче или дистанционно управление. Стандартните подемни блокове за намотки са с капацитет от 20 до 50 тона и включват заменяеми, не-метални планки, подлежащи на износване в рамата. Предлагат се характеристики по избор за адаптиране на подемното устройство за намотки спрямо съответните нужди на системата за боравене с намотки.

 

 

Моторизираните въртящи се механизми за захващане на намотките MR5067 е ниско на височината на помещението подемно устройство, което е конструирано за предоставяне на точно позициониране на намотката. Редукторен двигател извършва въртенето с нарязано зъбно колело, което задвижва лагер, който е окачен в компресия. Предпазна муфа защитава задвижващото въртене от шоково натоварване.

 

 

Регулируеми механизми за захващане на намотки

 

Моделът подемник за намотки 427 е специално предназначен за приложения с цикли на лек режим на работа и тези, при които операторите се намират в близост до намотката. Надежден и икономичен при използване, моделът подемник на намотки 427 е много ефективен за използване при тесни пътечки.

Капацитетът от 25 тона на подемника за намотки, който се регулира, редом е показан да разтоварва намотки от железопътен вагон.

 

 

Механизми за захващане на намотки със системи за претегляне на теглото

 

 

Bushman Avontec подемниците за намотки може да бъдат оборудвани със системи за претегляне за точното претегляне на намотките при повдигане. Това премахва необходимостта за отделни платформени везни и спестява време. Настройките за калибриране са запаметени в системната памет и няма да бъдат загубени, дори и по време на прекъсване на захранването.

 

 

Автоматични приложения за боравене с намотки

 

 

Bushman Avontec също така предоставя механизми за захващане на намотки за автоматични приложения за боравене с намотки. Изображението отстрани показва един захват на 42-тонни намотки при напълно автоматизиран кран за съхранение на намотки, който натоварва намотка върху полу-вагон за трансфер.

 

 

Кликнете върху изображението по-долу, за да видите всички налични възможности за механизмите за захващане на намотки:

 

Coil Grab Options

 

 

  Свалете брошурата за механизмите за захващане на намотки (696 KB) Get Adobe Reader