BG ENBG
 
 
 

Вертикално подемно оборудване

              Vertical Lifting Equipment                  Vertical Lifting Equipment

Производството на стоманени намотки понякога налага боравенето с тях във вертикално положение към небето. Bushman AvonTec е разработила много продукти, които дават възможност на обработващите да боравят с вертикалните намотки по един безопасен, ефикасен и икономичен начин. Някои от тези продукти включват монтирането на автоматично резе, което повишава ефикасността като е необходим само един човек за работата с него.

Всички вертикални подемници за намотки на Bushman AvonTec предоставят изключително здраво обслужване като в същото време се нуждаят от минимално поддържане. Всички вътрешни диаметри на подемни машини за намотки отговарят или надвишават най-новия преразгледан вариант на спецификацията ASME B30.20 и BTH-1: Конструиране на подемни устройства под куката.

Вертикалните подемници за намотки, които се съхраняват на фиксиращо колело, за да може повдигащите опори да достигнат под намотката за подходящо захващане. По избор ръчни верижни колела или електрически двигатели са на разположение за работа с движението на крака. Те отговарят на голям обхват от отверстия на намотките и ширини.

 

Клещи за вертикални намотки с двоен ръб

 

       Vertical Coil Tongs

        Vertical Coil Tongs

 

Клещите за вертикални намотки с двоен ръб боравят с намотки с вертикална ос чрез захващане на външните и вътрешните диаметри от двете страни на ръба на намотката. Предлагат повишена защита за целостта на намотката, тъй като разпределяне натиска си на захващане спрямо двойната площ на онова, което клещите за вертикални намотки с единичен ръб могат да покрият. Външните челюсти се регулират, за да се адаптират според широк обхват от плътност на ръбовете. Натискът на захвата е три пъти по-голям от общия капацитет на натоварване.

Клещите с двоен ръб висят хоризонтално независимо дали са празни или натоварени. Тези клещи използват Bushman AvonTec механично резе за лесно хващане и пускане на товара.

Повдигащите подложки, които са подплатени с голямо разнообразие на материали от мек уретан до твърди, зъбчати стоманени подложки, захващат и предпазват товара.

 

  Свалете процедурата за вертикалните подемни продукти (568 KB) Get Adobe Reader