BG ENBG
 
 
 
Начало / Приложения / Черни метали / Прът и тръба / Изправяне / Машини за изправяне с шест и десет вала  

Машини за изправяне с шест и десет вала

Машина за изправяне с шест вала

   

             6CR11


Като пионер в разработването на този тип машина, Arcon промотира използването й като най-икономичният и гъвкав метод за изправяне на метал. Тези машини са с уникална конструкция, която дава възможност дори и тръбите с най-тънки стени да бъдат точно изправяни без повърхностни дефекти. Повишена ефикасност, подобрено качество, превъзходна технология и безопасност са функционални елементи, зад които Arcon застава.
 

Машина за изправяне с десет вала

 

 10CR11


Днес това предлагане на продукта продължава и също така включва специални изготвени по поръчка машини, които отговарят на индивидуалните изисквания и предоставят решение за изправяне за всеки размер и състав на материала. Относителната лекота, с която машината с десет вала Arcon може да бъде настроена, за да се постигне необходимата права линия, е причината за уникалността на машината.

Всички машини Arcon с 6 и 10 вала са конструирани по такъв начин, че да отговорят на клиентските спецификации. Ако спецификацията изисква точното изправяне на тръба с тънки стени без дефекти, или пък изправянето на плосък край с тежка стена (25-30 мм) или обръщане на OCTG, Arcon конструира машина, която да отговори на тези изисквания. Машините Arcon може да изправят материал при скорост до 200 метра в минута, като в същото време обработват широк диапазон от диаметри.